Spaans: met paprika en kaneel

Spaans: met paprika en kaneel

Spaans: met paprika en kaneel

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

Kipfiletreepjes 400 gr
zout chilipoeder
1 theel citroensap
1 theel kaneel
olijfolie
8 sjalotjes
3 gekneusde teentjes knoflook
½ citroen in plakjes
2 oranje paprika‘s
1 flinke struik broccoli
2½ dl kippenbouillon
2 eetl gehakte peterselie
30 gr geroosterde amandelen

Bereiden

Kipreepjes, 400 gr, kruiden met zout en mespunt chilipoeder, 1 theelepel citroenrasp en 1 theelepel kaneel en in wat olijfolie bruin bakken. Acht sjalotjes in kwarten snijden en 3 gekneusde knoflooktenen kort mee bakken. Nog ½ citroen in plakjes, 2 oranje paprika‘s in repen, 1 flinke broccoli in roosjes en 2½ dl kippenbouillon toevoegen en 15 minuten zacht stoven, af en toe omscheppen. Met 2 eetlepels gehakte peterselie en 30 gr geroosterde amandelen bestrooien.
Geef er witte rijst bij. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken